2.1.2009

olitko siellä kanssani

Vuodenvaihde 2008-2009. Joukko #hautalintuja mahtui kaksioomme mainiosti, istumapaikatkin löytyivät jokaiselle, vaikka kahden hengen sohvalla olikin useimmiten kolme ihmistä. Pessi tuli luonnollisesti heti näyttämään kiltimmän puolensa vieraille, kun taas Momo alkoi tottua uusiin ihmisiin vasta vähän ennen heidän lähtöään. Onneksi asunnossa on rauhoittumispaikkoja kissoille, eivätkä ne ole paukkuarkoja.

80- ja 90-lukujen poppihittejä, CMX:n levydokumentti ja keikka, josta bongailimme tuttuja (ja allekirjoittanutta). Biisintunnistusta, kuten hautalintujen tapaan aina kuuluu. Hyvää ruokaa ja juomaa.

On hämmentävää huomata osaavansa vuosienkin jälkeen tanssia Macarenaa. Vielä hämmentävämpää oli, että kun joku sanoi kappaleen soidessa "en edes muista miten tätä tanssittiin", allekirjoittanut syöksyi tuoliltaan ylös ja näytti liikkeet muille. :D Mahdoin näyttää typerältä...

Nyyttäritarjoilut eivät yleensä petä, eikä tämä kerta ollut poikkeus. Kaikki saivat syödäkseen ja ruokaa jäi vielä ylikin. Perunasalaattini sai kehuja ja samalla myös taannoin tekemäni kaalikeitto ylistettiin maasta taivaisiin yhden vieraan toimesta. Ainakin siltä se tuntui ihmisestä, joka ei kovin usein saa kehuja ruuastaan.

Vuosi vaihtui ulkona kylmässä tuulessa, takapihalta näki ja kuuli hyvin raketteja. Yhden ambulanssin bongasimme, mutta sillä ei tuntunut olevan kiire. Yhdessä vaiheessa tosin pelotti, kun tuntui, että raketit talon toiselta puolelta tulevat suoraan niskaan.

Eräs meistä sai ensikosketuksen Voimahaliin ja meinasi jäädä koukkuun. ;) Illan päätteeksi katsottiin vielä MacGyverin "se muurahaisjakso" ja kuulin samalla ainakin osan MacGyver-juomapelin säännöistä.

Eilen podinkin sitten lievää sosiaalisuuskrapulaa ja kamalaa väsymystä sekä ollako vai eikö olla -päänsärkyä, mutta en voi kieltää, etteikö minulla olisi ollut todella hauska uusi vuosi. Olette rakkaita ! <3 Vuoden päästä uusiksi taas! :)

Ei kommentteja: