23.3.2009

Löytöretkiä

Loppuviikolla tein löytöretkiä. Ideapark tädin ja vauvan kanssa, paketteja postista, miehen kotipaikkakunta, Kärkkäinen, Novitan tehtaanmyymälä... Mukaan tarttui kaikenlaista.

Iloinen kangas (olen rakastunut!), pyyhkeitä, tyynyjä, keittiöpyyhkeitä, kangaskoreja. (H&M Home)


Kaikenlaista ihan vain itselle: kylpyankka tuoksuu mustikoilta, sateenvarjo on paljon söpömpi kuin se, joka jäi junaan Riihimäellä viime kesänä ja Marimekon Sanna Annukka -mallistoa olisin ostanut enemmänkin, jos eivät olisi olleet aika kalliita...

Pillerirasia by Sanna Annukka, Miffy-pupu kaulaan.

Salkkuun mahtuu pari neuletta tarvikkeineen, ja sen kanssa kelpaa lähteä vähän karkuteille. ;)

Junassa voi neuloa Jaywalker-sukkia, vaikka onkin vähän ahdasta. Sukat menevät äidille, mutta värit sointuvat aika hyvin yhteen taustakankaan kanssa. :D

Joskus pitää askarrella muutakin: salkku ja leikekirjan pohja Ideaparkista, kulmalukkokansio leikkeiden säilyttämiseen Kärkkäiseltä, vanhat akryylimaalit tulevalta anopilta.

...lankaa...



Tiensä kotiin löysi myös kasa uusia siivousvälineitä, uusi kahvipurkki, astioita (mustaa ja valkoista Teemaa <3), pari kirjaa, ruokailualusta ja uusia kuppeja kissoille, ja kaikenlaista muuta pientä itselle. Unikonsiemeniä ja muuta syötävää. Viikonloppuun mahtui myös puhetta, autossa istumista, yhdet syntymäpäivät ja sukkatilaus. Reissu oli mukava, mutta on ihanaa olla takaisin kotona! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Mikä toi hieno taustakuosi on, ts. mahtaneeko sulla olla merkistä/mallista tietoa? Tutun näköinen on...

asarum kirjoitti...

Hei!

Kuten olen tuohon maininnut, se on HM Home -mallistoa. Valitettavasti nettisivuilla ei enää tuota ollut, mutta se oli siis sellainen "paketti", jossa oli tuo kangas samankuosisen kangaskassin sisällä. Kassissa oli vain hiukan isompana kuva, muuten samaa kangasta.