13.12.2008

I had to phone someone so I picked on you

Tämän hetken elämä on täynnä pieniä iloja:

Joululahjojen touhuaminen: pidän siitä jopa ehkä enemmän kuin niiden saamisesta. Pidän siitä, miten voin suunnitella ja hihkua ja miettiä että mistähän tuo pitäisi ja mitkä olisivat hänen värinsä. Kihertely, kun pienen lipaston ylimpään laatikkoon tuo kaupunkireissulta toiselle mieleisen lahjan. :)

Hyvät kirjat ja se, kun joululahjaostoksilla kohtaa tyylikkäimmän kirjan aikoihin. Edgar Allan Poen Kootut Kertomukset lähti mukaan itselle, joululahjana äidiltä. Kiitos. <3 Lukeminen yömyöhään, kirjan maailmaan uppoaminen.

Pienet ja vähän isommatkin ostokset ihan vain itselle, koska olen ansainnut tai koska tarvitsen.

Lankakerien ja vyyhtien tuntu ihoa vasten, se kuinka eri paksuisista raidoista tulee miellyttävä kokonaisuus. Tulevien neuleiden suunnittelu. Omatekoisten neuleiden lämmittävyys.

Äidin mies, joka yllätti minut totaalisesti tuomalla risteilyltä tuliaisiksi ihkunpihkun pinkin karkkivärisen ponikassin. Ja vieläpä sillä ajatuksella, että "eikös se M niitä poneja kerää ja kustomoi?" Se on totta, ja myös se, että tykkään kaikesta tuollaisesta ällösöpöstä. <3

On tähän elämään mahtunut hiljattain myös itkua, stressiä, hammastenkiristelyä, jännittämistä, kaikenlaista. Mutta tänä jouluna kukaan ei ole vakavasti sairas *koputtaa puuta*. Toivottavasti tänä jouluna kukaan ei kuole ja tädinkin pikkuinen syntyy terveenä ja kaikki menee hyvin. Minä lähetän lämpimiä ja valoisia ajatuksia ihan kaikille. Ensi viikon sunnuntaina on talvipäivänseisaus, ja päivä alkaa pidentyä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta postauksesta :) Jotenkin oma mieliala kohottui sitä lukiessa.. /ank